OTP GenerációDuó Szumma 2 hónapra 12 %/év

Az OTP Bank 2011. január 31-től visszavonásig, de legkésőbb 2011. március 25-ig meghirdeti az OTP GenerációDuó SZUMMA értékesítését. A konstrukcióba való befektetéshez szükség van egy OTP Bank-nál vezetett lakossági forint folyószámlára.

A befizetett összeg minden esetben a következők szerint kerül elhelyezésre

az egyik része a Groupama Garancia Biztosító Zrt. Generáció SZUMMA 6 és/vagy Generáció SZUMMA 10 Portfolió választása mellett létrejövő, Generáció Tőkemegtakarítási életbiztosítási termékébe (a továbbiakban: Generáció SZUMMA biztosítás),
a másik része 2 hónapos, automatikusan megújuló forint lekötött betétben kerül elhelyezésre.
A betétlekötés feltételei

2 hónapra, fix kamatozással, folyamatos (kamat nélküli vagy kamattal növelt) lekötéssel lehet betétet elhelyezni abban az esetben, ha

legalább 200.000 Ft egyszeri díjjal vagy rendkívüli befizetéssel vásárolt a Groupama Garancia Biztosító Zrt. Generáció SZUMMA biztosítási termékéből, és
új forrás lekötése esetén: a 2011. január 27-i megtakarításainak állományát legalább 200.000 forinttal megnöveli, vagy
meglévő forrás lekötése esetén: nem teljesíti a növelési feltételt, és
a lekötött betétbe első alkalommal minimum 200.000 Ft-ot helyez el, de az első lekötést követő további lekötések esetében már a számlakonstrukciónkénti minimum összegek is elhelyezhetők, és
a lekötött betéti pénzösszeg(ek) összértéke nem haladhatja meg a Generáció SZUMMA biztosítás(ok)ban elhelyezett pénzösszeg(ek)et. Ön az értékesítési időszak alatt bármikor indíthat lekötött betétet, de maximálisan az Ön által megvásárolt Groupama Garancia Biztosító Zrt. Generáció SZUMMA biztosítási termékbe befizetett díj összértékéig.
Ha a Generáció SZUMMA biztosítás díját egy másik Generáció biztosítás lejárati szolgáltatásából vagy visszavásárlási összegéből kívánják finanszírozni, akkor legfeljebb a becsült lejárati szolgáltatás (illetve visszavásárlási összeg) 90%-a, és a Generáció SZUMMA biztosítás(ok) egyszeri díja közül a kisebbik összeggel egyenlő összeg köthető le betétben.
A megtakarítási állomány részleteinek meghatározását a Hirdetmény tartalmazza.

A lekötött betéti pénzösszegre vonatkozó kamatok

Új forrás
lekötése esetén Bruttó kamat évi Meglévő forrás lekötése esetén Bruttó kamat évi
Lejárat előtt felvett 0,00% Lejárat előtt felvett 0,00%
Összeghatár nélkül 12,00% Összeghatár nélkül 11,00%
Függetlenül attól, hogy hány alkalommal történik betétlekötés, minden esetben a fenti feltételek figyelembevételével kerül meghatározásra a lekötött betét kamata.

A betéti kamat térítésének feltétele, hogy a betét lejáratának időpontjában a Generáció SZUMMA biztosítás hatályban lévő, díja pedig rendezett legyen. Ha a betét lejáratának időpontjáig a Generáció SZUMMA biztosítás megszüntetésre kerül – ide nem értve a biztosítás biztosított halála miatti megszűnését –, vagy a biztosítási díj nem kerül rendezésre, a betétlekötést a Bank megszünteti, és a betéti kamat helyett a mindenkori látra szóló kamatot számolja el.

A betét a 2 hónapos futamidő lejáratát követően a Bank mindenkor hatályos, „A Lakossági bankszámlák és a Folyószámlahitel kamatairól” szóló Hirdetményében közzétett 2 hónapos nem akciós lekötés feltételeinek megfelelően kamatozik tovább.

A betétlekötésnek nem feltétele, hogy Ön 2011. január 27-én rendelkezzen megtakarítási állománnyal. Előzetes betétlekötés (a megbízás dátuma korábbi, mint a betét lekötés napja) nem lehetséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top