MOL kötvény 7 %

A MOL 2010-2011-es kötvény-kibocsátási programja keretében a mai naptól évi fix 7%-os kamatozást biztosító, 3 éves futamidejű, 10.000 forint névértékű MOL Kötvényt lehet megvásárolni a Raiffeisen Bank bármely fiókjában.

A „MOL 1404 L/2 HUF” Kötvény a második kibocsátásra kerülő kötvény a MOL Kötvényprogram keretén belül, amely a tavaly ősszel kibocsátott igen népszerű, fix 6%-os kamatozású és 18 hónapos futamidejű lakossági kötvényt követi.

A MOL Kötvény kiszámítható, évi 7%-os kamatozású befektetési lehetőséget kínál a lakosságnak (EHM: 7% a forgalomba hozatal napján). A 3 éves futamidő jól illeszkedik azon befektetők szándékához, akik a kamatadó-kedvezményt szeretnék kihasználni, hiszen egy 3 éves megtakarítási időszak elteltével 16% helyett 10%-os kulccsal adózik a befektetések hozama.
A kötvény a lakossági befektetők széles köre számára elérhető, hiszen alacsony, 10.000 forint a minimálisan befektetendő összeg, ami egy kötvény névértéke. A MOL Kötvény megvásárolható a készlet erejéig a Raiffeisen Bank Zrt. összes fiókjában.
MOL Kötvény bevezetésre került a Budapesti Értéktőzsdére.

Scroll to top