OTP Hozamduó Extra 11 %-os évi kamattal

Az OTP Bank 2011. május 23-tól visszavonásig, de legkésőbb 2011. július 8-ig tartó időszakban meghirdeti a HozamDuó Megtakarítási Csomag értékesítését. A csomagba való befektetéshez szükség van egy OTP Banknál vezetett bankszámlára és egy értékpapírszámlára.

A  befizetett összeg minden esetben a következők szerint kerül elhelyezésre

  • az egyik része az OTP Árupiaci Trend Fix III. és/vagy OTP Feltörekvő Piaci Trend Fix V. Tőke és Hozamvédett Nyíltvégű Származtatott Alapban
  • a másik része 2 hónapos, automatikusan megújuló lekötött betétben.

A HozamDuó Megtakarítási Csomag betéti része Tartós Befektetési Betétszámlán, az OTP Árupiaci Trend Fix III. és az OTP Feltörekvő Piaci Trend Fix V. Alapok pedigTartós Befektetési Értékpapírszámlánis elhelyezhetőek.

A betétlekötés feltételei

  • 2 hónapra, fix kamatozással, folyamatos lekötéssel lehet betétet elhelyezni. Tartós Befektetési Betétszámla esetén a lekötés fix kamatozással, egyszeri lekötéssel indítható.
  • A betéti részben leköthető minimum összeg az első alkalommal 150.000 Ft.
  • A betéti részben – több lekötési megbízás indítása esetén is – maximum a befektetési alapban elhelyezett összegköthető le.
  • kamat jóváírása a futamidő végén történik.

HozamDuó Extra

A lekötés feltétele, hogy Ön a 2011. május 19-i megtakarítási állományát minimum 150.000 Ft-tal növelje. A deviza megtakarítási állományt az OTP Bank a 2011. május 19-i, nap végi záró középárfolyamon veszi figyelembe.

 

HozamDuó

A lekötésnek nem feltétele a megtakarítási állomány növelése, vagy új forrás elhelyezése.

A lekötött betéti pénzösszegre vonatkozó kamatok

Kamat
(Összeghatártól függetlenül)
Kamat
(évi)
EBKM
(évi)
Lejárat előtt felvett betét 0,00% 0,00%
HozamDuó Extra 11,00% 11,00%
HozamDuó 9,00% 9,00%
HozamDuó Tartós Befektetési
Betétszámlán való lekötés esetén
11,00% 11,00%

Az ajánlat másik elemét képező befektetési alap hozama az alapban lévő befektetési eszközök hozamától függően változó lehet. Az alap múltbéli hozama nem jelent garanciát a jövőbeni hozamra.
Függetlenül attól, hogy hány alkalommal történik betétlekötés, minden esetben a fenti feltételek figyelembevételével kerül meghatározásra a lekötött betét kamata.

Scroll to top