Unicredit 2 hónapos akciós betét 4.5 %/év

Az Unicredit Bank akciós forint lekötést hirdetett meg új pénzre, a kamat 4.5 %/év.

Feltételek:

Az alábbi feltételeket amennyiben azokat Ön külön-külön vagy együttesen teljesíti, a Bank az első lekötési periódusra a vonatkozó feltételhez kapcsolódó mértékű kamatprémiumot fizet. A kamatprémium az alábbi feltétel(ek) teljesítését követő banki munkanapon – de legkorábban az első lekötési periódus végén, a kamat jóváírásával egyidejűleg – kerül jóváírásra az Ön bankszámláján.

  1. Amennyiben  a betéti bankkártyájával a betétlekötéstől számított 6 hónapon belül minimum 5 alkalommal vásárol összességében legalább 50.000 Ft értékben. A feltétel teljesülése esetén a betétlekötés összegére 0,25%-os kamatprémiumot fizet a Bank.
  2. A betétlekötéstől számított 6 hónapon belül legalább 2 alkalommal, alkalmanként minimum 75.000 Ft vagy annak megfelelő deviza  egyösszegű átutalásból – kivéve a  Banknál vezetett saját számlái közti átvezetést – származó jóváírás történik a bankszámláján. A feltétel teljesülése esetén a betétlekötés összegére 0,25%-os kamatprémiumot fizet a Bank.

*Az akció 2013. május 21-től visszavonásig érvényes, és a magánszemélyek által, újonnan – bankon kívülről – elhelyezett betétekre vonatkozik, amennyiben az ügyfél növeli a 2013. május 13-án az UniCredit Banknál lévő megtakarításait.
** A legkisebb kivehető összeg 50 000 Ft, miközben a lekötésben maradó összeg legalább 200 000 Ft.

A fenti konstrukciókban elhelyezhető legkisebb összeg 200 000 Ft, a legnagyobb összeg együttesen 15 000 000 Ft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top